MURAT BİSEN

Hakkımızda

Misyonumuz

Türkiye'nin zengin yöresel lezzetlerini, en kaliteli kuruyemiş, şekerleme ve çikolata çeşitlerini, her biri özenle seçilmiş ve doğallığıyla ön plana çıkan ürünlerimizle, ülke sınırlarımız içinde ve dışında herkese ulaştırmak.

Vizyonumuz

Yöresel tatların ve kaliteli atıştırmalıkların global pazarda tanınmasını sağlayarak, Türkiye'nin kültürel mirasını ve zengin mutfak kültürünü dünyaya tanıtan lider bir e-ticaret platformu olmak.

Hakkımızda

Türkiye'nin ve Güneydoğu Anadolu'nun en eski, tazeliği ve kalitesi ile dikkat çeken markaları arasında yer alan şirketin kurucusu Murat Bisen, esnaflığıyla öne çıkan kuruculardan biridir. Tarihin ve kuruluşun kilit kişileri Hüsnü Bisen ve Reşat Bisen tarafından yönetilen bu aile şirketi, üçüncü kuşaktan günümüze en iyi şekilde taşınmıştır. 1975 yılında kurulan bu küçük kuruyemiş dükkanı, şu anda Güneydoğu'nun en bilindik markaları arasında yer almaktadır. Genel merkezi Mardin/Artuklu'da bulunan şirket, çerez ve kahvenin inceliklerini bilen ve atalardan kalan bu mesleği severek ve gururla icra ediyor."

Galeri

MURAT BİSEN KAHVE

1975
'TEN BERİ
9203
MUTLU MÜŞTERİ
2
İMALATHANE
2
MAĞAZA